>
POREČ - Cijena friških srdela na porečkoj ribarnici trenutno iznosi pet eura za kilogram, ali treba požuriti jer od 1. svibnja ponovno kreće jednomjesečni lovostaj na sitnu plavu ribu.
Od svježe ribe na ribarnici u Poreču našla se i srdela. Cijena im je trenutno pet eura, a svi koji vole njihov okus ili ih rado konzumiraju zbog zdravlja, trebali bi požuriti, piše Parentium.com.
Sardele će, naime, biti dostupne još samo nekoliko dana, budući da 1. svibnja ponovno kreće jednomjesečni lovostaj na sitnu plavu ribu.
Na zelenom dijelu tržnice u ponudi je jučer bio kelj po 1,5 eura za kilogram, blitva po 1,5 do 2, zatim kapuz po dva, špinat, salata, brokula, fenoćo (korijen koromač), karfiol i šenon po tri, fažoleti po četiri i rotkvica po pet eura (macet košta jedan euro).
Kapule se našlo po 1,5 do dva eura, jednako kao i krumpir. Za kilogram jabuka treba izdvojiti 1,5 eura, dok su jagode zasad i dalje šest eura - moguće ih je naći u košaricama od pola kile po tri eura.
B.K.
PROČITAJTE JOŠ:
© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev