>
  3 min. čitanja

Započeo je "HoReCa Zadar" - Jedinstveni Sajam hrane, pića i opreme za hotele, restorane, kampove i apartmane

Započeo je "HoReCa Zadar" - Jedinstveni Sajam hrane, pića i opreme za hotele, restorane, kampove i apartmane
Foto: HoReCa

ZADAR - Danas je svoja vrata otvorio dugo očekivani sajam, Sajam HoReCa Zadar, na kojem će se predstaviti više od 60 brendova iz segmenata hrane, pića i opreme za hotele, vile, apartmane, restorane, kampove i ostale turističke objekte.

Foto: Press

Za sve one koji na jednom mjestu žele upoznati proizvode i usluge za nadolazeću sezonu 2024. godine, ovo je izvrsna prilika. Od 20. do 22.10. svi posjetitelji moći će iskoristiti prisustvo izlagača koji će se predstaviti u više izlagačkih cjelina:

Hrana i piće - kave, čajevi, peciva, kruh, alkoholna i bezalkoholna pića.
Oprema za turističke i ugostiteljske objekte - profesionalne kuhinje i oprema za posluživanje hrane, termička i rashladna oprema, mali strojevi za fast food, aparati.
Namještaj, uređenje interijera i eksterijera - projektiranje i uređenje interijera, namještaj i oprema za hotelske sobe i druge prostore u turističkim objektima, prateća oprema kao što su zavjese, madraci, podne obloge, wellness oprema.
Higijena, sitni inventar, posuđe - Oprema i sredstva za čišćenje i dezinfekciju, zbrinjavanje otpada, posuđe i pribor, potrošni materijal i ambalaža, catering oprema.

Foto: Press

Na HoReCa Zadar Sajmu izlagat će veliki broj domaćih proizvođača koji će svojim vrhunskim proizvodima, kroz turistički sektor, promovirati Hrvatsku i pomoći da turisti osjete pravi doživljaj destinacije.

To su u prvom redu brendovi poput Maraske koja predstavlja svoj Maraschino Kiss i ERA koja priređuje pravu dizajnersku poslasticu: Izložbu „Bernardo Bernardi – dizajner harmonije odnosa čovjeka i okoline, 65 godina“.

Foto: Press

Od domaćih proizvođača, svakako je potrebno izdvojiti i tvrtku Bernarda koja svojom porukom „Dobar san za zdrav život“ osigurava još bolji doživljaj odsjedanja u apartmanu, hotelu ili bilo kojem turističkom objektu .

Inovativno zeleno rješenja za ostatke hrane koja se pretvara u bio-otpad predstavlja GWM koji je razvio posebnu kombinaciju mikroorganizama i enzima za razgradnju biomase te konstruirao uređaj Griffon.

HoReCa Zadar - Sajam hrane, pića te opreme za hotele, restorane, kampove i apartmane
Zadar je ove godine postao domaćin dugo očekivanog specijaliziranog događanja posvećenog na ovim prostorima, najvažnijem gospodarskom sektoru, onom turističkom, od kojega svi, bilo direktno ili posredno, puno očekuju, a mnogi se nadaju postati dobavljačima u raznim segmentima, od hrane, pića…

Za one koji su u potrazi za inspiracijom, proizvodima i uslugama za novu turističku sezonu, ali i za one koji jednostavno žele kupnjom domaćih ekoloških delicija dati podršku malim lokalnim proizvođačima, ne preostaje ništa drugo nego uputiti se u prekrasni Zadar i posjetiti Sajam HoReCa Zadar koji se od danas održava u dvoranama ŠRC Višnjik.

Sve dodatne informacije i detalji dostupni su na službenim stranicama Sajma: www.horeca-zadar.net

A.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.